Beschrijving

Rust

Vanaf nu weet u hoe het zit en heeft u altijd zelf met een paar muisklikken de juiste informatie real-time. De beleving dat u alles onder controle heeft, zonder afhankelijk te zijn van ‘een mannetje’ die dat voor u moet regelen, is onbetaalbaar. Mochten maatregelen al dan niet noodzakelijk zijn, dan heeft u zelf de onderbouwing voorhanden. Dat geeft rust.

Informatie op het moment dat u dat wilt

In Liftmanager® kiest u zelf in welke gevallen u informatie wilt krijgen. Wilt u bij een storing, of (af-) keuring direct een e-mail of sms, of wilt u eens per week / maand een overzicht ontvangen? Uw collega kan afhankelijk van zijn wensen vervolgens weer andere keuzes maken. Op deze wijze stopt u de overkill aan berichtjes, maar heeft u alles wat u nodig heeft, op het door u gewenste moment. En als u wilt kunt u altijd doorklikken naar de achterliggende gegevens en alles lezen over een specifieke storing, keuring, of onderhoudsactiviteit.

Analysemogelijkheden

De applicatie kent een aantal standaarden van rapportages. Dit zijn mooie grafische, interactieve rapportages. U kunt uw eigen selecties maken en die dan grafisch weergeven om zo te zien of wat de status is van uw installaties en of de gewenste prestatie bereikt wordt. Het is ook altijd mogelijk uw data naar Excel te exporteren en daar mee te doen wat u wilt.

De allesomvattende oplossing

Natuurlijk hebben uw liftbedrijf en uw keuringsinstelling hun eigen portal. Echter, dat is hun portal. Zodra u het werk bij een ander onderbrengt, is uw data niet meer beschikbaar. En een gemiddelde gebouwbeheerder heeft daarnaast vaak meerdere liftbedrijven en keuringsinstellingen. Liftmanager® is uw portal, waar uw contractpartijen mee koppelen en in werken. Zo heeft u al uw gegevens op één plaats en bepaalt u wie daar bij kunnen. Ook wanneer u overstapt, kunt u de nieuwe partij toegang geven tot de gegevens.

Beginnen is eenvoudig

Eenvoudig registreren dat de lift bestaat, is voldoende om te beginnen. Het is niet nodig alle historie of technische gegevens (direct) over te nemen. Voor het inlezen van grote liftbestanden is een Excel-import tool voorhanden. Afhankelijk van wat je op termijn allemaal wilt, kan je het zo compleet maken, als je maar wilt.

Instapservice

Maak je gebruik van onze instapservice, dan verzorgt Liftinzicht voor jou de correspondentie met de liftonderhoudsbedrijven en keuringsinstellingen. We leveren je ook een Excel-format aan, waarin je je liftgegevens kunt ‘plakken’. Daarmee maken we in één keer al je liften aan. Hoe meer gegevens je hebt, hoe mooier. Maar om toch te beginnen is alleen het adres en het onderhoudsbedrijf al voldoende.

Zelf doen kan ook, de conceptbrieven en het Excel-format met instructies kan je kosteloos downloaden van onze website.

“Zien is begrijpen” – cursus

De applicatie is eenvoudig in gebruik. Toch merken we dat mensen het fijn vinden als we het één keer samen oefenen. Dan kunnen we ook eventuele vragen beantwoorden. Maandelijks is er een drie uur durende cursus. Vraag naar de data en locaties. De cursus is gratis bij een 12 maanden abonnement voor de Performance en Premium variant.

Wilt u ook optimaal inzicht in de prestaties en status van uw liften, de naleving van contracten en de actuele veiligheidssituatie? In de onlinetool liftmanager®.nl kunnen gratis alle technische gegevens, certificaten en gebruikershandleidingen bewaard worden. Daarnaast kunnen registraties van onderhoud, storingen, modificaties en keuringen worden gedaan en ingezien. In de betaalde variant heeft u tal van analyse mogelijkheden en excel im- en export mogelijkheden.

De online liftmanagementtool

Real-time informatie

Liftmanager® brengt de informatie die eerst alleen maar in de machinekamer beschikbaar was, naar uw PC, Smartphone of Tablet.  Lees meer

Liftportaal

Liftmanager®.nl is uw portal, waar uw contractpartijen mee koppelen en in werken. Zo heeft u al uw gegevens op één plaats en bepaalt u wie daar bij kunnen. Lees meer

Analysemogelijkheden

U kunt uw eigen selecties maken en die dan grafisch weergeven om zo te zien of wat de status is van uw installaties en of de gewenste prestatie bereikt wordt. Lees meer

Beginnen is eenvoudig

Eenvoudig registreren dat de lift bestaat, is voldoende om te beginnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Lees meer