Hier word je als lifteigenaar echt blij van!

sep 29, 2016

Het online Liftboek, hét gereedschap voor de lift professional, is heel geschikt om als ‘ruggengraad’ in het beheer van liften te gebruiken. Liftboek is door een schat aan informatie een waardevolle analysetool en geeft de lifteigenaar te allen tijde inzicht in de situatie met betrekking tot zijn liften. De informatie uit liftboek.nl kan door de lifteigenaar, samen met de liftadviseur, efficiënt en adequaat vertaald naar de te nemen acties.

Liftboek verhoogt de effectiviteit van de adviseur

Doordat liftboek.nl realtime inzicht geeft in bijvoorbeeld de keuringsstatus, de voortgang van het onderhoud en storingsoverzichten van liften, is het niet moeilijk om te selecteren welke liften direct extra aandacht nodig hebben. Een specialist met kennis van zaken kan zijn expertise gericht inzetten. Dit kan de kosten voor liftbeheer enorm verlagen, soms tot wel 50% per jaar.

Twee nieuwe beheerconcepten

Ons zusterbedrijf Liftintermediair ontwikkelde twee nieuwe beheerconcepten, waarbij Liftboek de basis is en wat inspeelt op de behoefte van de moderne opdrachtgever/lifteigenaar.

1. Low-budget; E4 – de goedkoopste van Nederland

E4 staat voor effectief, efficiënt, eenvoudig en elektronisch. Een beheervorm waarbij Liftintermediair steekproefsgewijs inspecteert, op basis van vooraf bepaalde parameters uit Liftboek.nl en een jaarlijks adviesgesprek met de opdrachtgever en het liftbedrijf houdt. In dit gesprek worden de bevindingen vertaald naar maatregelen die een optimale performance van de installaties tegen de laagste kosten voor de opdrachtgever bewerkstelligen. Deze professionele beheervorm is de goedkoopste van Nederland. [Lees meer]

2. LiftbeheerPLUS; Inkoopcollectief met volledige ontzorging

LiftbeheerPLUS is de beheervorm waar Liftintermediair de klant volledig ontzorgt. Dit betekent dat Liftintermediair opdrachtnemer wordt voor de lifteigenaar en opdrachtgever naar de liftbedrijven. Hiermee beschikt u als lifteigenaar over een vaste contactpersoon en worden de administratieve zaken tot een minimum beperkt. Ideaal voor die eigenaren die willen reduceren in het aantal toeleveranciers, maar beseffen dat je niet iedere lift bij één partij kan onderbrengen. Liftintermediair heeft inkoop- en prestatieafspraken met co-makers gemaakt waardoor de opdrachtgever ‘mee lift’ op deze collectieve afspraken. Op deze manier is deze beheervorm kostenbesparend en efficiënt. Uiteraard is voor de lifteigenaar alles te volgen via het dashboard in Liftboek.nl. [Lees meer]

Wilt u weten wat deze moderne beheervormen voor uw organisatie kan betekenen?[klik dan hier].