Uw voordeel bij Liftboek.nl | Adverteren | Uitspraak College van Deskundigen

okt 19, 2016

Afgelopen periode hebben we niet stilgezeten. Er zijn een aantal ontwikkelingen die we graag met u delen.

Korting Licenties boven 50 liften

Heeft u meer dan 50 liften, dan kunt u via de webwinkel een offerte aanvragen. Wij maken dan een offerte op maat.

Adverteren op Liftboek

Bereik als liftbedrijf of keuringsinstelling heel gericht je doelgroep. Vanaf nu is het mogelijk om te adverteren in Liftboek.nl. In de bekende blauwe balk onderin kunnen wij uw advertentie tonen. Introductieprijs is € 50,– per maand. Uw advertentie is iedere minuut 10 seconde zichtbaar. U bereikt meer dan 100 organisaties, waarvan er ca. 40 regelmatig gebruik maken van Liftboek.nl. En vergeet niet iedere demo / cursus die wij geven! Neem contact op voor meer informatie.

Uitspraak van het College van deskundigen

Alhoewel onze stelling altijd is geweest ‘een e-book is ook een boek’ heeft het CCvDL (college van Deskundigen Liften) op 16 maart jongstleden de uitspraak gedaan: “Het CCvDL is van mening dat het liftboek vormvrij is (digitaal of hardcopy), mits toegankelijk voor de gebruiker (keurmeester, monteur).” Liftboek.nl voldoet per heden aan alle voorwaarden.

Nieuwe gebruikers

Tal van grote en kleine organisaties stellen het gebruik van Liftboek verplicht aan hun lift onderhoudsbedrijf en keuringsinstelling. Nieuwe gebruikers zijn Woonbron (ca. 400 installaties), GVB Amsterdam (ca 120 liften en roltrappen) en Ons tweede Thuis (ca 60 installaties)

Over Liftboek

Liftboek.nl is de digitale variant van het oude papieren liftboek. Het geeft de lifteigenaar overal en altijd gratis toegang tot inzicht in alle verrichtingen van het liftbedrijf en de keuringsinstelling. In de betaalde versie krijgt u ook prestatiemetingen, grafieken en statistische gegevens omtrent de beschikbaarheid, storingen en opsluitingen ect. Daarnaast ook over de keuringsstatus, afkeuringen, herhaalpunten en de verhouding tussen bouwkundige en lifttechnische keuringspunten. Ook is het mogelijk zelf in te stellen wanneer u e-mail of sms berichten ontvangt om bij afkeuringen, oplopend storingspercentage of te weinig onderhoud proactief geïnformeerd te worden. Liften beheren kan hierdoor enorm veel eenvoudiger.